Aurélie & Gert

You are my today
and
all of my
tomorrows

Spalbeek (Kuringen), België
24 juni 2023

Op 24 juni mocht ik het prachtige huwelijk van Gert en Aurélie vastleggen. Iets langer dan een week voordien belde Aurélie mij omdat haar huidige fotograaf zonet had geannuleerd – een dikke week voor hun trouw. Mijn seizoen zat volgeboekt, maar ik had nog één vrije zaterdag: 24 juni. Kwam dat even goed uit!

Gert en Aurélie trouwden op het prachtige domein van haar ouders. Het zou een dag zijn van eten, drinken, feesten en vooral: volop genieten. Dat vertaalt dus naar zo weinig mogelijk geposeerde momenten. Hélemaal mijn ding!
Mijn doel doorheen de dag: alle emoties van dit prachtige feest zo ongedwongen mogelijk fotograferen. Van de glimlach die tussen familieleden gedeeld werd tot de traantjes die werden weggepinkt tijdens een speech, al deze vluchtige momentjes legde ik vast op de gevoelige plaat.

Gert en Aurélie vertrouwden de organisatie van hun huwelijk toe aan Sarah Verlinden van La Sensa. Zij zorgde ervoor dat alles op wieltjes liep en deed dat met een enorme expertise. Verder maakten zij gebruiken van volgende leveranciers:

Stying, organisatie en bloemen: La Sensa
Make-up: Laura Scheffers
Kostuum bruidegom: Rutgerzantino
Trouwkleed: JB Couture
Catering: Carpe Diem
Saxofoon avondfeest: Yannick Swennen
Tent: Altiro
Techniek: Bonus Cibus
Live muziek aperitief: Bam Liveshow
Hoewel hun feest op alle gebieden tiptop in orde was, wil ik bij deze toch ook de DJ en saxofonist van het avondfeest in de bloemetjes zetten. Ik kan niet benadrukken hoe belangrijk een goede DJ (en in dit geval ook de saxofonist) is. Eentje die je dansfeest op gang trekt én het gaande houdt, dat is van onschatbare waarde. Ik heb doorheen mijn zeven jaar als huwelijksfotograaf al veel dansfeesten mogen bijwonen, maar dit was echt één van de leukste ooit.
Blader zelf eens door de foto’s van Gert en Aurélie en geniet vooral mee van hun mooie dag.

Investeer

in een mooie herinnering!

Wil je graag kennis maken?

Contacteer me hier even…

Bekijk onze producten

Topkwaliteit, maar toch bij prijs

Schrijf je in op onze nieuwsbrief…

… en ontvang info over nieuw producten, interessante blogs, uitgelichte reportages, kortingen, wedstijden en veel meer.

* lees ons privacybeleid voor meer info hierover.