Lichtletters en bloemenletters te huur!
Een echte aanrader!

Breng magie in elk moment met onze betoverende lichtletters

Op zoek naar de perfecte manier om jouw huwelijk, feestje of evenement te laten schitteren? Zoek niet verder!

Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een sprankelend feest of een grootschalig evenement, onze lichtletters voegen een vleugje betovering toe aan elke setting. Met hun unieke en stijlvolle uitstraling creëren onze letters een sfeer die je gasten zal betoveren en het perfecte decor vormt voor gedenkwaardige foto’s.

Kies je kleur

Onze lichtletters zijn beschikbaar in verschillende lichtkleuren. Kies de kleur die past bij de gelegenheid of bij je huisstijl.

Ga voor bloemen

Al onze letters kunnen ook voorzien worden van bloemen in plaats van leds. Je kan natuurlijk beiden ook perfect combineren!

Ontdek onze unieke bloemenletters!

De lichtletters met verwisselbare bloemen zijn niet alleen ideaal voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en feesten, maar ze kunnen ook een permanent onderdeel van het interieur van je huis of bedrijf worden. Stel je voor hoe deze letters een unieke ambiance kunnen creëren in restaurants, boetieks, of zelfs in je eigen woonkamer.
TIP: onze letters kan je ook gewoon kopen!

Betoverende sfeer

Onze lichtletters zijn de perfecte manier om de sfeer van jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Ze stralen warmte en romantiek uit op bruiloften, brengen plezier en opwinding op feestjes en voegen een vleugje glamour toe aan zakelijke evenementen.

Fotogeniek

Onze lichtletters zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook perfect voor het creëren van prachtige fotomomenten. Laat jouw gasten zichzelf en hun geliefden vastleggen bij de stralende lichtletters, waardoor de herinneringen aan jouw evenement voor altijd worden vereeuwigd.

Personalisatie

Laat jouw creativiteit de vrije loop! Kies uit ons brede assortiment aan letters, cijfers en symbolen om een uniek bericht of naam te creëren dat de aandacht trekt van jouw gasten. Het is jouw kans om een persoonlijke touch toe te voegen aan elk moment.

Licht of bloemen?

Onze letters kunnen zoals alle lichtletters uiteraard voorzien worden van verschillende lichtkleuren: rood, geel, groen, enzoverder. Maar in plaats van traditionele LED-verlichting kunnen onze unieke letters ook gevuld worden met bloemen! Deze creatieve combinatie van technologie en natuurlijke schoonheid brengt een frisse en unieke uitstraling in elke ruimte.

Veelzijdig creatief

Of je nu een chique, vintage, bohemian of thematische stijl hebt, onze lichtletters passen moeiteloos bij elk type feest. Ze zijn perfect voor zowel binnen- als buitengebruik (bij droog weer). Onze letters zijn 1m20 hoog en springen dus zeker in het oog. Je hebt keuze uit verschillende kleuren voor zowel de lichtpotjes als de dekseltjes. Zo kan je bijvoorbeeld rode potjes combineren met witte dekseltjes. Maar je kan er ook voor kiezen een of meerdere letters met bloemetjes te vullen.

Eenvoudig en zorgeloos

Onze lichtletters kunnen geleverd en geïnstalleerd worden, of je kan ze afhalen en zelf installeren. Installatie is erg eenvoudig. De letters kunnen aan elkaar gekoppeld worden waardoor één stopcontact voldoende is. De dag na het feest kunnen we de letters weer komen ophalen.

Per letter
60
 • incl. BTW
 • Kies tussen leds of bloemen (of een combinatie)
 • Afhaalprijs of levering tot 25km van Tremelo (zie onder voor verplaatsingskosten daarboven)
 • 1m20 hoog
 • Slechts 1 stopcontact nodig
 • Laag verbruik
4 letters of meer
  10% korting  
 • Incl. BTW
 • Kies tussen leds of bloemen (of een combinatie)
 • Afhaalprijs of levering tot 25km van Tremelo (zie onder voor verplaatsingskosten daarboven)
 • 1m20 hoog
 • Slechts 1 stopcontact nodig
 • Laag verbruik
Letter kopen?
  Vraag offerte  
 • Ideaal voor in uw zaak, restaurant of boetiek!
 • Kies tussen leds of bloemen (of een combinatie)
 • 1m20 hoog, 15cm diep, breedte afhankelijk van letter, cijfer of symbool
 • Maatwerk is mogelijk!

Verplaatsing

Per gereden km (vanaf 25km van Tremelo) rekenen we 0,35 EUR verplaatsingskosten. De letters worden door ons opgezet en na het evenement weer opgehaald.

Indien je je lichtletters hebt geboekt in combinatie met een huwelijksreportage dan zijn er geen verplaatsingskosten.

Hoe kan je boeken?

Via het contactformulier kan je ons contacteren voor de beschikbaarheid van de lichtletters.

Betaling gebeurt in 2 keer, een voorschot bij de boeking (60 EUR) en het resterende bedrag na afloop van het evenement. Bij volledige annulering binnen 60 dagen voor het evenement zal het voorschot ingehouden worden.

Kleuren die passen bij elke gelegenheid!

Onze stijlvolle witte houten lichtletters komen met ledpotjes in verschillende kleuren, die elk hun eigen unieke uitstraling en betekenis hebben.

 1. Wit/doorschijnend: Witte lichtletters stralen zuiverheid, eenvoud en moderniteit uit. Ze zijn ideaal voor een strakke en professionele uitstraling, maar worden uiteraard ook vaak gebruikt bij bruiloften.
 2. Rood: Rood is een kleur die passie en energie symboliseert. Rode lichtletters stralen zachtheid en romantiek uit en zijn daarom uiterst populair voor bruiloften. Ze wordt ook vaak ingezet om een warme, uitnodigende sfeer te creëren, zoals in restaurants, boetieks of theaters.
 3. Blauw: Blauwe lichtletters stralen rust en betrouwbaarheid uit. Ze worden vaak gebruikt in zakelijke settings en zorgen voor een kalme en vertrouwde uitstraling.
 4. Groen: Groen staat voor natuur, gezondheid en duurzaamheid. Groene lichtletters worden vaak ingezet in milieuvriendelijke bedrijven of om een frisse uitstraling te geven aan ruimtes.
 5. Geel: Geel symboliseert vreugde, optimisme en creativiteit. Gele lichtletters voegen een levendige en opbeurende sfeer toe, en worden vaak gebruikt in winkels of voor reclamedoeleinden.

De keuze van de kleur van lichtletters hangt af van de boodschap en de gewenste sfeer. Of je nu een levendige, uitnodigende uitstraling wilt creëren of een typische huwelijkssfeer wil bereiken, er is altijd een kleur lichtletters die perfect past bij jouw behoeften en doelen.

Tip: je kan ook een gekleurd potje combineren met een doorschijnend dekseltje, of omgekeerd!